Vízitúrák

Egynapos Tiszazugi Kenutúrák

Túradíjak

Útvonalak

Regisztráció

Egyéb infó

A TÚRÁK IDŐPONTJA

A túrákat igény esetén bármikor megszervezzük. Miután egyszerre csak egy csoporttal foglalkozunk, így érdemes időben felvenned velünk a kapcsolatot, hogy a választott időpontban szabadok legyünk. A tervezett túrák a TÚRANAPTÁRBAN láthatóak, igény szerint a túrák dátumát és helyszínét is tudjuk módosítani.

LÉTSZÁM

A túra minősége, a csoport biztonsága, együtt tarthatósága és a természet kisebb zavarása érdekében nem szervezünk nagy létszámú vízitúrákat, családias hangulatú túrákat szervezünk. A túrák minimális létszáma 7 fő, maximális 24 fő. A túrákat igény esetén a minimális létszám alatt is megrendezzük, de a minimum létszámnak megfelelő díjat ebben az esetben is ki kell fizetni.

ELVÁRT ELŐKÉPZETTSÉG, GYAKORLAT, KONDÍCIÓ, ÉLETKOR

A túrákra előzetes képzettség vagy gyakorlat nem szükséges, túráinkon minden esetben van oktatás, de az úszótudás kötelező mindenkinek, aki nem tud úszni, velünk nem evezhet. A biztonság érdekében a túravezető megítélése szerint a vízállás függvényében a túra menete változhat, akár el is maradhat. A saját érdekedben a túravezető utasításait be kell tartani.

A túráink átlagos kondícióval is teljesíthetőek, de ha az elmúlt évek mindenféle sport és mozgás nélkül teltek számodra, akkor pár napig fogsz ránk gondolni.

Az úszótudás mindenkinek, tehát a gyerekeknek is kötelező. A gyerekek számára minden túrán kötelező a mentőmellény viselése amíg vízen vagyunk.

TÚRÁZÁST KIZÁRÓ TÉNYEZŐK

  • bizonytalan úszótudás, mivel a biztonság a legfontosabb, ha nem tudsz úszni, nem jöhetsz velünk vízitúrázni,
  • biztonságos túrázást lehetetlenné vagy veszélyessé tevő pszichés vagy szervi betegség,
  • alkoholos, drogos, gyógyszeres állapot,
    ha alkohol nélkül nem tudod elképzelni a vízitúrázást, akkor mindkettőnknek jobb, ha nem velünk jössz vízitúrázni,
  • túravezetők utasításainak be nem tartása,
  • közösségi normák durva megsértése.

Kérjük, akkor válasszatok minket a túrátok szervezőjének és lebonyolítójának, ha tudtok egyetértetek feltételeinkkel.

 

error: